|
|
|
|
LEADER |
01468ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp22726 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kalnická, Denisa
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Využití a aplikace glutamanu sodného v potravinářské praxi
|
246 |
|
|
|a The use and application of monosodium glutamate in food practices
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 45 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a glutaman sodný
|
653 |
|
|
|a kyselina glutamová
|
653 |
|
|
|a umami
|
653 |
|
|
|a bílkovinný hydrolyzát
|
653 |
|
|
|a spotřebitelská hlediska
|
653 |
|
|
|a potravinářská hlediska
|
653 |
|
|
|a výroba
|
653 |
|
|
|a monosodium glutamate
|
653 |
|
|
|a glutamic acid
|
653 |
|
|
|a umami
|
653 |
|
|
|a protein hydrolyzate
|
653 |
|
|
|a consumer perspektive
|
653 |
|
|
|a food terms
|
653 |
|
|
|a production
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Gál, Robert
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/17002
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|