Využití a aplikace glutamanu sodného v potravinářské praxi

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kalnická, Denisa (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 45 s.

Cover

LEADER 01468ntm a22004097u 4500
001 zp22726
041 |a cze 
100 1 |a Kalnická, Denisa  |4 dis 
245 1 0 |a Využití a aplikace glutamanu sodného v potravinářské praxi 
246 |a The use and application of monosodium glutamate in food practices 
260 |c 2011 
300 |a 45 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a glutaman sodný 
653 |a kyselina glutamová 
653 |a umami 
653 |a bílkovinný hydrolyzát 
653 |a spotřebitelská hlediska 
653 |a potravinářská hlediska 
653 |a výroba 
653 |a monosodium glutamate 
653 |a glutamic acid 
653 |a umami 
653 |a protein hydrolyzate 
653 |a consumer perspektive 
653 |a food terms 
653 |a production 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/17002  |y Plný text v Digitální knihovně UTB