Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Systém kritických bodů v kuchy...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Systém kritických bodů v kuchyni hotelu Junior

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Janovská, Zuzana (Dissertant)
Other Authors Zámečníková, Veronika (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2011
Subjects
Klíčová slova: Gastronomie
systém HACCP
legislativa
diagram výroby
analýza nebez-pečí
stanovené kritické kontrolní body
sledování kritických kontrolních bodů. ABSTRACT
Gastronomy
HACPP system
legislation
graph of the production process
analysis of possible danger
critical and checking points
critical and checking points observing
bakalářská práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description70 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Místo a úloha hygieny a technologie potravin v podnikatelském záměru
    by: Víšová, Lenka
    Published: 2007
  • Systém kritických bodů ve školním poloprovozu
    by: Nováková, Lenka
    Published: 2016
  • Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
    by: Šmídová, Věra
    Published: 2020
  • Biojatka a jejich nosné technologické postupy
    by: Jirmanová, Anna
    Published: 2009
  • Aplikace systému HACCP ve společném stravování
    by: Venclová, Lucie
    Published: 2007

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025