Antioxidanty v nápojích

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hanák, Vojtěch (Dissertant)
Other Authors: Rumíšková, Marie (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 49 s.

Cover

LEADER 01164ntm a22003377u 4500
001 zp22723
041 |a cze 
100 1 |a Hanák, Vojtěch  |4 dis 
245 1 0 |a Antioxidanty v nápojích 
246 |a Antioxidants in beverages 
260 |c 2011 
300 |a 49 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a antioxidanty 
653 |a kyselina askorbová 
653 |a výroba nápojů 
653 |a HPLC 
653 |a antioxidants 
653 |a ascorbic acid 
653 |a beverage 
653 |a HPLC 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Rumíšková, Marie  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/16989  |y Plný text v Digitální knihovně UTB