|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp2272 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Rohánková, Veronika
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Hodnocení jakosti jatečných prasat a vepřového masa
|
| 246 |
|
|
|a Quality evaluation of abattoir pigs and pork
|
| 260 |
|
|
|c 2006
|
| 300 |
|
|
|a 79 s., 3 s. obr. příloh
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a jatečná zvířata
|
| 653 |
|
|
|a prasata
|
| 653 |
|
|
|a systém SEUROP
|
| 653 |
|
|
|a vlivy na jakost masa
|
| 653 |
|
|
|a postmortální změny masa
|
| 653 |
|
|
|a jatečné zpracování zvířat
|
| 653 |
|
|
|a bourání jatečně upravených těl
|
| 653 |
|
|
|a Abattoir Animals
|
| 653 |
|
|
|a Pigs
|
| 653 |
|
|
|a system SEUROP
|
| 653 |
|
|
|a Influences on Quality of meat
|
| 653 |
|
|
|a Posthumous changes of meat
|
| 653 |
|
|
|a Abattoir processing of animals
|
| 653 |
|
|
|a Cutting of abattoir modified fleshes
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Velichová, Helena
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/2376
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|