|
|
|
|
LEADER |
01585ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp2272 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Rohánková, Veronika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Hodnocení jakosti jatečných prasat a vepřového masa
|
246 |
|
|
|a Quality evaluation of abattoir pigs and pork
|
260 |
|
|
|c 2006
|
300 |
|
|
|a 79 s., 3 s. obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a jatečná zvířata
|
653 |
|
|
|a prasata
|
653 |
|
|
|a systém SEUROP
|
653 |
|
|
|a vlivy na jakost masa
|
653 |
|
|
|a postmortální změny masa
|
653 |
|
|
|a jatečné zpracování zvířat
|
653 |
|
|
|a bourání jatečně upravených těl
|
653 |
|
|
|a Abattoir Animals
|
653 |
|
|
|a Pigs
|
653 |
|
|
|a system SEUROP
|
653 |
|
|
|a Influences on Quality of meat
|
653 |
|
|
|a Posthumous changes of meat
|
653 |
|
|
|a Abattoir processing of animals
|
653 |
|
|
|a Cutting of abattoir modified fleshes
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Velichová, Helena
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/2376
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|