Hodnocení jakosti jatečných prasat a vepřového masa

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Rohánková, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Velichová, Helena (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2006
Subjects:
Physical Description: 79 s., 3 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01585ntm a22004097u 4500
001 zp2272
041 |a cze 
100 1 |a Rohánková, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Hodnocení jakosti jatečných prasat a vepřového masa 
246 |a Quality evaluation of abattoir pigs and pork 
260 |c 2006 
300 |a 79 s., 3 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a jatečná zvířata 
653 |a prasata 
653 |a systém SEUROP 
653 |a vlivy na jakost masa 
653 |a postmortální změny masa 
653 |a jatečné zpracování zvířat 
653 |a bourání jatečně upravených těl 
653 |a Abattoir Animals 
653 |a Pigs 
653 |a system SEUROP 
653 |a Influences on Quality of meat 
653 |a Posthumous changes of meat 
653 |a Abattoir processing of animals 
653 |a Cutting of abattoir modified fleshes 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Velichová, Helena  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/2376  |y Plný text v Digitální knihovně UTB