Technologie výroby jemného pečiva v malé pekárně.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šmehlíková, Monika (Dissertant)
Other Authors: Brachtl, Václav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 55 s.

Cover

LEADER 01250ntm a22003377u 4500
001 zp22717
041 |a cze 
100 1 |a Šmehlíková, Monika  |4 dis 
245 1 0 |a Technologie výroby jemného pečiva v malé pekárně. 
246 |a The technology production of pastry at small bakery. 
260 |c 2011 
300 |a 55 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a jemné pečivo 
653 |a pšeničná mouka 
653 |a chemické kypřící prostředky 
653 |a náplně 
653 |a pastry 
653 |a wheat flour 
653 |a chemical substances prepared baking 
653 |a fillings 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Brachtl, Václav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15223  |y Plný text v Digitální knihovně UTB