Principy výroby a sortiment masových konzerv v tržní síti ČR.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Škrabalová, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 56 s. (50 815 znaků)

Cover

LEADER 01245ntm a22003377u 4500
001 zp22716
041 |a cze 
100 1 |a Škrabalová, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Principy výroby a sortiment masových konzerv v tržní síti ČR. 
246 |a Manufacturing principle and the range of canned meat in the market network in the Czech Republik 
260 |c 2011 
300 |a 56 s. (50 815 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a maso 
653 |a údržnost 
653 |a konzervy 
653 |a bílkoviny 
653 |a meat 
653 |a shelf life 
653 |a cans 
653 |a protein 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15588  |y Plný text v Digitální knihovně UTB