Charakteristika vybraných hydrokoloidů využitelných v mléčných výrobcích

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Procházková, Alena (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 41 s.

Cover

LEADER 01278ntm a22003377u 4500
001 zp22715
041 |a cze 
100 1 |a Procházková, Alena  |4 dis 
245 1 0 |a Charakteristika vybraných hydrokoloidů využitelných v mléčných výrobcích 
246 |a Characteristics of selected hydrocolloids available in dairy products. 
260 |c 2011 
300 |a 41 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Klíčová slova: hydrokoloidy 
653 |a karagenan 
653 |a xanthan 
653 |a arabská guma 
653 |a Keywords: hydrocolloids 
653 |a carrageenan 
653 |a xanthan gum 
653 |a gum arabic 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15222  |y Plný text v Digitální knihovně UTB