|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp22715 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Procházková, Alena
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Charakteristika vybraných hydrokoloidů využitelných v mléčných výrobcích
|
| 246 |
|
|
|a Characteristics of selected hydrocolloids available in dairy products.
|
| 260 |
|
|
|c 2011
|
| 300 |
|
|
|a 41 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a Klíčová slova: hydrokoloidy
|
| 653 |
|
|
|a karagenan
|
| 653 |
|
|
|a xanthan
|
| 653 |
|
|
|a arabská guma
|
| 653 |
|
|
|a Keywords: hydrocolloids
|
| 653 |
|
|
|a carrageenan
|
| 653 |
|
|
|a xanthan gum
|
| 653 |
|
|
|a gum arabic
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Buňka, František
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/15222
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|