|
|
|
|
LEADER |
01278ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp22715 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Procházková, Alena
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Charakteristika vybraných hydrokoloidů využitelných v mléčných výrobcích
|
246 |
|
|
|a Characteristics of selected hydrocolloids available in dairy products.
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 41 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Klíčová slova: hydrokoloidy
|
653 |
|
|
|a karagenan
|
653 |
|
|
|a xanthan
|
653 |
|
|
|a arabská guma
|
653 |
|
|
|a Keywords: hydrocolloids
|
653 |
|
|
|a carrageenan
|
653 |
|
|
|a xanthan gum
|
653 |
|
|
|a gum arabic
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňka, František
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/15222
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|