Moderní polotovary ovoce a zeleniny pro mimosezónní zpracování

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Popelková, Zuzana (Dissertant)
Other Authors: Valášek, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 54 s. (12 711 znaků)

Cover

LEADER 01165ntm a22003137u 4500
001 zp22714
041 |a cze 
100 1 |a Popelková, Zuzana  |4 dis 
245 1 0 |a Moderní polotovary ovoce a zeleniny pro mimosezónní zpracování 
246 |a Semi-modern fruit and vegetable for off-season processing 
260 |c 2011 
300 |a 54 s. (12 711 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a ovoce 
653 |a zelenina 
653 |a polotovar 
653 |a fruits 
653 |a vegetables 
653 |a semi-finishe 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Valášek, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/18385  |y Plný text v Digitální knihovně UTB