Výroba cukrovinek z rosolotvorných a želírujících látek

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pohanka, Filip (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 49 s.

Cover

LEADER 01405ntm a22004337u 4500
001 zp22713
041 |a cze 
100 1 |a Pohanka, Filip  |4 dis 
245 1 0 |a Výroba cukrovinek z rosolotvorných a želírujících látek 
246 |a Confectionery Production from Gelling Substances 
260 |c 2012 
300 |a 49 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Želírující látky 
653 |a pektin 
653 |a agar-agar 
653 |a želatina 
653 |a alginátová kyselina 
653 |a arabská guma 
653 |a chicle-gum 
653 |a jelutong 
653 |a Gelling agents 
653 |a pectin 
653 |a agar-agar 
653 |a gelatin 
653 |a alginate acid 
653 |a acacia gum 
653 |a chicle -gum 
653 |a jelutong 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23004  |y Plný text v Digitální knihovně UTB