Moderní metody konzervace ovoce a zeleniny

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ondrušová, Jana (Dissertant)
Other Authors: Valášek, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 60 s

Cover

LEADER 01243ntm a22003377u 4500
001 zp22711
041 |a cze 
100 1 |a Ondrušová, Jana  |4 dis 
245 1 0 |a Moderní metody konzervace ovoce a zeleniny 
246 |a Modern method of conservation of fruit and vegetable 
260 |c 2011 
300 |a 60 s 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a ovoce a zelenina 
653 |a chemické složení 
653 |a konzervace 
653 |a konzervárenské výrobky 
653 |a fruit and vegetable 
653 |a chemical composition 
653 |a conservation 
653 |a canning manufactures 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Valášek, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/17964  |y Plný text v Digitální knihovně UTB