|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp22711 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Ondrušová, Jana
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Moderní metody konzervace ovoce a zeleniny
|
| 246 |
|
|
|a Modern method of conservation of fruit and vegetable
|
| 260 |
|
|
|c 2011
|
| 300 |
|
|
|a 60 s
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a ovoce a zelenina
|
| 653 |
|
|
|a chemické složení
|
| 653 |
|
|
|a konzervace
|
| 653 |
|
|
|a konzervárenské výrobky
|
| 653 |
|
|
|a fruit and vegetable
|
| 653 |
|
|
|a chemical composition
|
| 653 |
|
|
|a conservation
|
| 653 |
|
|
|a canning manufactures
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Valášek, Pavel
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/17964
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|