|
|
|
|
LEADER |
01243ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp22711 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Ondrušová, Jana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Moderní metody konzervace ovoce a zeleniny
|
246 |
|
|
|a Modern method of conservation of fruit and vegetable
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 60 s
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a ovoce a zelenina
|
653 |
|
|
|a chemické složení
|
653 |
|
|
|a konzervace
|
653 |
|
|
|a konzervárenské výrobky
|
653 |
|
|
|a fruit and vegetable
|
653 |
|
|
|a chemical composition
|
653 |
|
|
|a conservation
|
653 |
|
|
|a canning manufactures
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Valášek, Pavel
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/17964
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|