Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Optimalizace skladby potravin...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Optimalizace skladby potravin a pokrmů pro zabezpečení výživy členů Integrovaného záchranného systému v krizových stavech

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Nováková, Lucie (Dissertant)
Other Authors Družbíková, Helena (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2006
Subjects
krizová situace
složky Integrovaného záchranného systému
výživa členů IZS
nutriční faktory v krátkém období
jídelní lístek
skladba potravin a pokrmů
case of emergency
parts of Integrated Rescue System
nutrition of IRS members
nutritional factors in the short period
menu
foodstuffs and dish structure
bakalářská práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description71 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Optimalizace skladby potravin a pokrmů pro zabezpečení výživy civilního obyvatelstva v krizových stavech.
    by: Pšenčíková, Eliška
    Published: 2008
  • Modifikace dávek trvanlivých potravin pro civilní obyvatelstvo v krizových stavech.
    by: Nováková, Lucie
    Published: 2008
  • Návrh doporučených dávek potravin pro vybrané skupiny obyvatel
    by: Pšenčíková, Eliška
    Published: 2006
  • Monitoring stravy seniorů
    by: Zderčíková, Romana
    Published: 2011
  • Využití předpřipravených potravin pro stravování obyvatelstva v krizových stavech
    by: Hrudová, Jana
    Published: 2021

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025