Technologie výroby a sortiment konzervovaných masových pomazánek

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kotačková, Petra (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 54 s. (66 337 znaků)

Cover

LEADER 01227ntm a22003377u 4500
001 zp22707
041 |a cze 
100 1 |a Kotačková, Petra  |4 dis 
245 1 0 |a Technologie výroby a sortiment konzervovaných masových pomazánek 
246 |a Technology and assortment of canned meat spreads 
260 |c 2011 
300 |a 54 s. (66 337 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a jatečné opracování 
653 |a konzervace 
653 |a maso 
653 |a masové pomazánky 
653 |a laughter 
653 |a conservation 
653 |a meat 
653 |a meat spreads 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/17834  |y Plný text v Digitální knihovně UTB