|
|
|
|
LEADER |
01326ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp22704 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Dvořák, Marek
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Metody detekce bílkovinných frakcí v mouce
|
246 |
|
|
|a Methods for detection of protein fractions in the flour
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 54 s. (75 517 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a bílkoviny
|
653 |
|
|
|a gliadin
|
653 |
|
|
|a glutenin
|
653 |
|
|
|a lepek
|
653 |
|
|
|a pšeničná mouka
|
653 |
|
|
|a kapalinová chromatografie
|
653 |
|
|
|a proteins
|
653 |
|
|
|a gliadin
|
653 |
|
|
|a glutenin
|
653 |
|
|
|a gluten
|
653 |
|
|
|a wheat flour
|
653 |
|
|
|a liquid chromatography
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Halabalová, Věra
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/15105
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|