Metody detekce bílkovinných frakcí v mouce

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dvořák, Marek (Dissertant)
Other Authors: Halabalová, Věra (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 54 s. (75 517 znaků)

Cover

LEADER 01326ntm a22003857u 4500
001 zp22704
041 |a cze 
100 1 |a Dvořák, Marek  |4 dis 
245 1 0 |a Metody detekce bílkovinných frakcí v mouce 
246 |a Methods for detection of protein fractions in the flour 
260 |c 2011 
300 |a 54 s. (75 517 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a bílkoviny 
653 |a gliadin 
653 |a glutenin 
653 |a lepek 
653 |a pšeničná mouka 
653 |a kapalinová chromatografie 
653 |a proteins 
653 |a gliadin 
653 |a glutenin 
653 |a gluten 
653 |a wheat flour 
653 |a liquid chromatography 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Halabalová, Věra  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15105  |y Plný text v Digitální knihovně UTB