|
|
|
|
LEADER |
01410ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp22699 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Vítková, Marie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Využití zlepšujících přípravků v pekařské a cukrářské výrobě
|
246 |
|
|
|a Use of Improving Additives in Bakery and Confectionery Production
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 46 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Klíčová slova: zlepšující přípravek
|
653 |
|
|
|a Diapol
|
653 |
|
|
|a pekařská a cukrářská výroba
|
653 |
|
|
|a kompletní směs
|
653 |
|
|
|a IREKS - ENZYMA
|
653 |
|
|
|a Keywords: improving product
|
653 |
|
|
|a Diapol
|
653 |
|
|
|a bakery and confectionery production
|
653 |
|
|
|a a complete mixture
|
653 |
|
|
|a IREKS - Enzymes
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Brachtl, Václav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/16744
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|