Využití zlepšujících přípravků v pekařské a cukrářské výrobě

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vítková, Marie (Dissertant)
Other Authors: Brachtl, Václav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 46 s.

Cover

LEADER 01410ntm a22003617u 4500
001 zp22699
041 |a cze 
100 1 |a Vítková, Marie  |4 dis 
245 1 0 |a Využití zlepšujících přípravků v pekařské a cukrářské výrobě 
246 |a Use of Improving Additives in Bakery and Confectionery Production 
260 |c 2011 
300 |a 46 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Klíčová slova: zlepšující přípravek 
653 |a Diapol 
653 |a pekařská a cukrářská výroba 
653 |a kompletní směs 
653 |a IREKS - ENZYMA 
653 |a Keywords: improving product 
653 |a Diapol 
653 |a bakery and confectionery production 
653 |a a complete mixture 
653 |a IREKS - Enzymes 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Brachtl, Václav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/16744  |y Plný text v Digitální knihovně UTB