Moderní způsoby pečení v pekárenském průmyslu.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Rybová, Hana (Dissertant)
Other Authors Brachtl, Václav (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2011
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description87 s. (96 379 znaků)

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp22694
041 |a cze 
100 1 |a Rybová, Hana  |4 dis 
245 1 0 |a Moderní způsoby pečení v pekárenském průmyslu. 
246 |a Modern methods of baking in the bakery industry. 
260 |c 2011 
300 |a 87 s. (96 379 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Přestup tepla 
653 |a historie 
653 |a technologie 
653 |a kontinuální pece 
653 |a periodické pece 
653 |a Heat transfer 
653 |a history 
653 |a technology 
653 |a continuous furnaces 
653 |a periodic furnaces 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Brachtl, Václav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/16551  |y Plný text v Digitální knihovně UTB