|
|
|
|
LEADER |
01240ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp22692 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Nejezchlebová, Hana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Výhody a nevýhody výroby celozrnného pečiva
|
246 |
|
|
|a Advantages and disadvantages of wholemeal pastry producing
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 53 s. (12 698)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a obiloviny
|
653 |
|
|
|a celozrnná mouka
|
653 |
|
|
|a celozrnné pečivo
|
653 |
|
|
|a výživa
|
653 |
|
|
|a cereals
|
653 |
|
|
|a wholemeal flour
|
653 |
|
|
|a wholemeal pastry
|
653 |
|
|
|a nutrition
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Brachtl, Václav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/16336
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|