Výhody a nevýhody výroby celozrnného pečiva

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Nejezchlebová, Hana (Dissertant)
Other Authors: Brachtl, Václav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 53 s. (12 698)

Cover

LEADER 01240ntm a22003377u 4500
001 zp22692
041 |a cze 
100 1 |a Nejezchlebová, Hana  |4 dis 
245 1 0 |a Výhody a nevýhody výroby celozrnného pečiva 
246 |a Advantages and disadvantages of wholemeal pastry producing 
260 |c 2011 
300 |a 53 s. (12 698) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a obiloviny 
653 |a celozrnná mouka 
653 |a celozrnné pečivo 
653 |a výživa 
653 |a cereals 
653 |a wholemeal flour 
653 |a wholemeal pastry 
653 |a nutrition 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Brachtl, Václav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/16336  |y Plný text v Digitální knihovně UTB