|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp2269 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Molatová, Zuzana
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Bezpečnost potravin živočišného původu - Mikrobiologická analýza povrchu drůbežího masa a následná dekontaminace
|
| 246 |
|
|
|a Food safety - Microbiological analysis and decontamination of broiler skin
|
| 260 |
|
|
|c 2006
|
| 300 |
|
|
|a 108 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Ekonomika a hygiena výživy
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Economics and hygiene of nutrition
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a mikrobiální dekontaminace
|
| 653 |
|
|
|a kyselina citrónová
|
| 653 |
|
|
|a kyselina mléčná
|
| 653 |
|
|
|a drůbež
|
| 653 |
|
|
|a bezpečnost potravin
|
| 653 |
|
|
|a microbial decontamination
|
| 653 |
|
|
|a citric acid
|
| 653 |
|
|
|a lactic acid
|
| 653 |
|
|
|a poultry
|
| 653 |
|
|
|a food safety
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Březina, Pavel
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/1691
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|