Bezpečnost potravin živočišného původu - Mikrobiologická analýza povrchu drůbežího masa a následná dekontaminace

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Molatová, Zuzana (Dissertant)
Other Authors: Březina, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2006
Subjects:
Physical Description: 108 s.

Cover

LEADER 01402ntm a22003617u 4500
001 zp2269
041 |a cze 
100 1 |a Molatová, Zuzana  |4 dis 
245 1 0 |a Bezpečnost potravin živočišného původu - Mikrobiologická analýza povrchu drůbežího masa a následná dekontaminace 
246 |a Food safety - Microbiological analysis and decontamination of broiler skin 
260 |c 2006 
300 |a 108 s. 
500 |a Studijní obor: Ekonomika a hygiena výživy 
500 |a Studijní obor: Economics and hygiene of nutrition 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a mikrobiální dekontaminace 
653 |a kyselina citrónová 
653 |a kyselina mléčná 
653 |a drůbež 
653 |a bezpečnost potravin 
653 |a microbial decontamination 
653 |a citric acid 
653 |a lactic acid 
653 |a poultry 
653 |a food safety 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Březina, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/1691  |y Plný text v Digitální knihovně UTB