|
|
|
|
LEADER |
01284ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp22687 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Hřibová, Petra
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Výroba a vlastnosti čokoládových polev
|
246 |
|
|
|a Production and properties of chocolate icing
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 52 s. (66352 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Čokoláda
|
653 |
|
|
|a historie
|
653 |
|
|
|a kakao
|
653 |
|
|
|a výroba
|
653 |
|
|
|a poleva
|
653 |
|
|
|a vlastnosti
|
653 |
|
|
|a Chocolate
|
653 |
|
|
|a history
|
653 |
|
|
|a cocoa
|
653 |
|
|
|a production
|
653 |
|
|
|a icing
|
653 |
|
|
|a properties
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Brachtl, Václav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/18012
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|