Výroba a vlastnosti čokoládových polev

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hřibová, Petra (Dissertant)
Other Authors: Brachtl, Václav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 52 s. (66352 znaků)

Cover

LEADER 01284ntm a22003857u 4500
001 zp22687
041 |a cze 
100 1 |a Hřibová, Petra  |4 dis 
245 1 0 |a Výroba a vlastnosti čokoládových polev 
246 |a Production and properties of chocolate icing 
260 |c 2011 
300 |a 52 s. (66352 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Čokoláda 
653 |a historie 
653 |a kakao 
653 |a výroba 
653 |a poleva 
653 |a vlastnosti 
653 |a Chocolate 
653 |a history 
653 |a cocoa 
653 |a production 
653 |a icing 
653 |a properties 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Brachtl, Václav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/18012  |y Plný text v Digitální knihovně UTB