Využití zlepšujících přípravků v gastronomii

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Budínková, Nikola (Dissertant)
Other Authors: Brachtl, Václav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 57 s. (10 136)

Cover

LEADER 01272ntm a22003377u 4500
001 zp22677
041 |a cze 
100 1 |a Budínková, Nikola  |4 dis 
245 1 0 |a Využití zlepšujících přípravků v gastronomii 
246 |a Usage of Improving Preparations in Gastronomy 
260 |c 2011 
300 |a 57 s. (10 136) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Gastronomie 
653 |a zlepšující přípravky 
653 |a racionální výživa 
653 |a potravinové alergie 
653 |a Gastronomy 
653 |a improving preparation 
653 |a rational nutrition 
653 |a food allergies 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Brachtl, Václav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15641  |y Plný text v Digitální knihovně UTB