|
|
|
|
LEADER |
01464ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp22649 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Zaoralová, Veronika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Studium kvality biojogurtů a dalších vybraných mléčných výrobků
|
246 |
|
|
|a Study of the Quality of Organic Yogurts and Other Selected Dairy Products
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 76 s., přílohy 5 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a ekologické zemědělství
|
653 |
|
|
|a biojogurt
|
653 |
|
|
|a bio zakysaná smetana
|
653 |
|
|
|a bio tvaroh
|
653 |
|
|
|a mikrobiologie
|
653 |
|
|
|a senzorické hodnocení
|
653 |
|
|
|a organic farming
|
653 |
|
|
|a organic yogurt
|
653 |
|
|
|a organic sour cream
|
653 |
|
|
|a organic curd
|
653 |
|
|
|a microbiology
|
653 |
|
|
|a sensory evaluation
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Doležalová, Magda
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/15687
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|