Studium kvality biojogurtů a dalších vybraných mléčných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zaoralová, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Doležalová, Magda (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 76 s., přílohy 5 s.

Cover

LEADER 01464ntm a22003857u 4500
001 zp22649
041 |a cze 
100 1 |a Zaoralová, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Studium kvality biojogurtů a dalších vybraných mléčných výrobků 
246 |a Study of the Quality of Organic Yogurts and Other Selected Dairy Products 
260 |c 2011 
300 |a 76 s., přílohy 5 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a ekologické zemědělství 
653 |a biojogurt 
653 |a bio zakysaná smetana 
653 |a bio tvaroh 
653 |a mikrobiologie 
653 |a senzorické hodnocení 
653 |a organic farming 
653 |a organic yogurt 
653 |a organic sour cream 
653 |a organic curd 
653 |a microbiology 
653 |a sensory evaluation 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Doležalová, Magda  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15687  |y Plný text v Digitální knihovně UTB