|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp22648 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Zadražilová, Monika
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Vliv stupně vymletí pšeničné mouky na vlastnosti pečiva
|
| 246 |
|
|
|a The Influence of Flour Extraction Rate on the Quality of Pastry
|
| 260 |
|
|
|c 2011
|
| 300 |
|
|
|a 81 s. (106 804 znaků)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a pšenice
|
| 653 |
|
|
|a technologie zpracování
|
| 653 |
|
|
|a mouka
|
| 653 |
|
|
|a běžné pečivo
|
| 653 |
|
|
|a pekařský pokus
|
| 653 |
|
|
|a wheat
|
| 653 |
|
|
|a processing flour
|
| 653 |
|
|
|a ordinary bread
|
| 653 |
|
|
|a baking attempt
|
| 653 |
|
|
|a flour
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Burešová, Iva
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/17800
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|