|
|
|
|
LEADER |
01340ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp22648 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Zadražilová, Monika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv stupně vymletí pšeničné mouky na vlastnosti pečiva
|
246 |
|
|
|a The Influence of Flour Extraction Rate on the Quality of Pastry
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 81 s. (106 804 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a pšenice
|
653 |
|
|
|a technologie zpracování
|
653 |
|
|
|a mouka
|
653 |
|
|
|a běžné pečivo
|
653 |
|
|
|a pekařský pokus
|
653 |
|
|
|a wheat
|
653 |
|
|
|a processing flour
|
653 |
|
|
|a ordinary bread
|
653 |
|
|
|a baking attempt
|
653 |
|
|
|a flour
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Burešová, Iva
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/17800
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|