Vliv stupně vymletí pšeničné mouky na vlastnosti pečiva

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zadražilová, Monika (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 81 s. (106 804 znaků)

Cover

LEADER 01340ntm a22003617u 4500
001 zp22648
041 |a cze 
100 1 |a Zadražilová, Monika  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv stupně vymletí pšeničné mouky na vlastnosti pečiva 
246 |a The Influence of Flour Extraction Rate on the Quality of Pastry 
260 |c 2011 
300 |a 81 s. (106 804 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a pšenice 
653 |a technologie zpracování 
653 |a mouka 
653 |a běžné pečivo 
653 |a pekařský pokus 
653 |a wheat 
653 |a processing flour 
653 |a ordinary bread 
653 |a baking attempt 
653 |a flour 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Burešová, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/17800  |y Plný text v Digitální knihovně UTB