Kvalitativní změny u chleba s přídavkem mouky ze zrníček révy vinné

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Trnčák, Svatopluk (Dissertant)
Other Authors: Boudová Pečivová, Pavlína (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 70 s., 9 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01465ntm a22003617u 4500
001 zp22646
041 |a cze 
100 1 |a Trnčák, Svatopluk  |4 dis 
245 1 0 |a Kvalitativní změny u chleba s přídavkem mouky ze zrníček révy vinné 
246 |a Qualitative Changes of Bread with Addition of Flour from Seeds of the Vitis vinifera 
260 |c 2011 
300 |a 70 s., 9 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a pšeničná mouka 
653 |a mouka z révy vinné 
653 |a chlebová směs Backmischung 
653 |a reologická analýza 
653 |a senzorická analýza 
653 |a wheat flour 
653 |a flour from grapevine 
653 |a bread mixture Backmischung 
653 |a rheological analysis 
653 |a sensory analysis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Boudová Pečivová, Pavlína  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15358  |y Plný text v Digitální knihovně UTB