Změny textury a senzorických vlastností sýrů s plísní Penicillium nalgiovense během zrání

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Staněk, Karel (Dissertant)
Other Authors: Mrázek, Josef (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 81 s., IX s. příloh

Cover

LEADER 01479ntm a22003857u 4500
001 zp22640
041 |a cze 
100 1 |a Staněk, Karel  |4 dis 
245 1 0 |a Změny textury a senzorických vlastností sýrů s plísní Penicillium nalgiovense během zrání 
246 |a Changes of Texture and Senzory Characteristics of the Cheese with Mold Penicillium nalgiovense during Ripening 
260 |c 2011 
300 |a 81 s., IX s. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a sýr 
653 |a Nalžovský sýr 
653 |a plísňové kultury 
653 |a Penicillium nalgiovense 
653 |a textura 
653 |a tvrdost 
653 |a cheese 
653 |a Ellischauer cheese 
653 |a fungal culture 
653 |a Penicillium nalgiovense 
653 |a texture 
653 |a hardness 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Mrázek, Josef  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15332  |y Plný text v Digitální knihovně UTB