|
|
|
|
LEADER |
01490ntm a22004337u 4500 |
001 |
zp22636 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Pavlátová, Viktorie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stanovení obsahu aminokyselin ve vybraných druzích rýže
|
246 |
|
|
|a Determination of Amino Acids in Selected Types of Rice
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 64 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a rýže
|
653 |
|
|
|a aminokyseliny
|
653 |
|
|
|a dusíkaté látky
|
653 |
|
|
|a popel
|
653 |
|
|
|a vlhkost
|
653 |
|
|
|a lyzin
|
653 |
|
|
|a kyselina glutamová
|
653 |
|
|
|a index esenciálních aminokyselin
|
653 |
|
|
|a rice
|
653 |
|
|
|a amino acids
|
653 |
|
|
|a nitrogen compounds
|
653 |
|
|
|a ash
|
653 |
|
|
|a moisture
|
653 |
|
|
|a lysine
|
653 |
|
|
|a glutamic acid
|
653 |
|
|
|a essential amino acid index
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Lazárková, Zuzana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/15995
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|