Stanovení obsahu aminokyselin ve vybraných druzích rýže

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pavlátová, Viktorie (Dissertant)
Other Authors: Lazárková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
ash
Physical Description: 64 s.

Cover

LEADER 01490ntm a22004337u 4500
001 zp22636
041 |a cze 
100 1 |a Pavlátová, Viktorie  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení obsahu aminokyselin ve vybraných druzích rýže 
246 |a Determination of Amino Acids in Selected Types of Rice 
260 |c 2011 
300 |a 64 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a rýže 
653 |a aminokyseliny 
653 |a dusíkaté látky 
653 |a popel 
653 |a vlhkost 
653 |a lyzin 
653 |a kyselina glutamová 
653 |a index esenciálních aminokyselin 
653 |a rice 
653 |a amino acids 
653 |a nitrogen compounds 
653 |a ash 
653 |a moisture 
653 |a lysine 
653 |a glutamic acid 
653 |a essential amino acid index 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lazárková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15995  |y Plný text v Digitální knihovně UTB