Stanovení fenolických látek a antioxidační aktivity u cereálií

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mrázová, Eva (Dissertant)
Other Authors: Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 67 s.

Cover

LEADER 01386ntm a22003857u 4500
001 zp22632
041 |a cze 
100 1 |a Mrázová, Eva  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení fenolických látek a antioxidační aktivity u cereálií 
246 |a Determination of Phenolic Compounds and Antioxidant Activity in Cereals 
260 |c 2011 
300 |a 67 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a obiloviny 
653 |a polyfenoly 
653 |a Folinovo činidlo 
653 |a antioxidační aktivita 
653 |a ABTS 
653 |a DPPH 
653 |a cereals 
653 |a phenolic compounds 
653 |a Folin reagent 
653 |a total antioxidant activity 
653 |a ABTS 
653 |a DPPH 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Sumczynski, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/18193  |y Plný text v Digitální knihovně UTB