|
|
|
|
LEADER |
01386ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp22632 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Mrázová, Eva
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stanovení fenolických látek a antioxidační aktivity u cereálií
|
246 |
|
|
|a Determination of Phenolic Compounds and Antioxidant Activity in Cereals
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 67 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a obiloviny
|
653 |
|
|
|a polyfenoly
|
653 |
|
|
|a Folinovo činidlo
|
653 |
|
|
|a antioxidační aktivita
|
653 |
|
|
|a ABTS
|
653 |
|
|
|a DPPH
|
653 |
|
|
|a cereals
|
653 |
|
|
|a phenolic compounds
|
653 |
|
|
|a Folin reagent
|
653 |
|
|
|a total antioxidant activity
|
653 |
|
|
|a ABTS
|
653 |
|
|
|a DPPH
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Sumczynski, Daniela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/18193
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|