Změna mikroflóry pařených sýrů v průběhu výroby a skladování

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Martinková, Iva (Dissertant)
Other Authors: Doležalová, Magda (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 63 s (77 090 znaků bez mezer)

Cover

LEADER 01290ntm a22003137u 4500
001 zp22631
041 |a cze 
100 1 |a Martinková, Iva  |4 dis 
245 1 0 |a Změna mikroflóry pařených sýrů v průběhu výroby a skladování 
246 |a The Change of Microflora of Pasta Filata Cheeses during Their Production and Storage 
260 |c 2011 
300 |a 63 s (77 090 znaků bez mezer) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a pařené sýry 
653 |a proces paření 
653 |a mléčné bakterie 
653 |a pasta filata cheeses 
653 |a steaming process 
653 |a lactic acid bacteria 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Doležalová, Magda  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15707  |y Plný text v Digitální knihovně UTB