Antioxidační vlastnosti odrůd dřínu, jeřábu a bezu.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Marek, Petr (Dissertant)
Other Authors: Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
bez
Physical Description: 108 s.

Cover

LEADER 01292ntm a22003617u 4500
001 zp22630
041 |a cze 
100 1 |a Marek, Petr  |4 dis 
245 1 0 |a Antioxidační vlastnosti odrůd dřínu, jeřábu a bezu. 
246 |a The Antioxidant Properties of Cornelian Cherry, Rowan and Elderberry Cultivars. 
260 |c 2011 
300 |a 108 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Dřín 
653 |a jeřáb 
653 |a bez 
653 |a polyfenoly 
653 |a antioxidanty 
653 |a Cornelian cherry 
653 |a Rowan 
653 |a Elderberry 
653 |a Polyphenols 
653 |a Antioxidants 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Rop, Otakar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/16602  |y Plný text v Digitální knihovně UTB