|
|
|
|
LEADER |
01292ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp22630 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Marek, Petr
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Antioxidační vlastnosti odrůd dřínu, jeřábu a bezu.
|
246 |
|
|
|a The Antioxidant Properties of Cornelian Cherry, Rowan and Elderberry Cultivars.
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 108 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Dřín
|
653 |
|
|
|a jeřáb
|
653 |
|
|
|a bez
|
653 |
|
|
|a polyfenoly
|
653 |
|
|
|a antioxidanty
|
653 |
|
|
|a Cornelian cherry
|
653 |
|
|
|a Rowan
|
653 |
|
|
|a Elderberry
|
653 |
|
|
|a Polyphenols
|
653 |
|
|
|a Antioxidants
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Rop, Otakar
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/16602
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|