Obsah rezistentního škrobu a N- látek v pšeničné mouce

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kupcová, Lenka (Dissertant)
Other Authors: Dvořáková, Monika (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 88 s.(104 596 znaků)

Cover

LEADER 01263ntm a22003377u 4500
001 zp22628
041 |a cze 
100 1 |a Kupcová, Lenka  |4 dis 
245 1 0 |a Obsah rezistentního škrobu a N- látek v pšeničné mouce 
246 |a Resistant Starch and Crude Protein Content in Wheat Flour 
260 |c 2011 
300 |a 88 s.(104 596 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a škrob 
653 |a rezistentní škrob 
653 |a pšeničná mouka 
653 |a kvalita 
653 |a starch 
653 |a resistant starch 
653 |a wheat flour 
653 |a quality 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Dvořáková, Monika  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15670  |y Plný text v Digitální knihovně UTB