Aditiva přidávaná na úpravu kvality mraženého jemného pečiva

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Korcová, Markéta (Dissertant)
Other Authors: Boudová Pečivová, Pavlína (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
tuk
fat
Physical Description: 97 s.

Cover

LEADER 01734ntm a22005537u 4500
001 zp22624
041 |a cze 
100 1 |a Korcová, Markéta  |4 dis 
245 1 0 |a Aditiva přidávaná na úpravu kvality mraženého jemného pečiva 
246 |a Additives Added to Adjust the Quality of Frozen Pastry 
260 |c 2011 
300 |a 97 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a mražení 
653 |a jemné pečivo 
653 |a pšeničná mouka 
653 |a voda 
653 |a droždí 
653 |a sůl 
653 |a cukr 
653 |a tuk 
653 |a aditiva 
653 |a arabská guma 
653 |a zlepšující přípravek Frosty 
653 |a reologie 
653 |a senzorická analýza 
653 |a refrigeration 
653 |a pastry 
653 |a wheat flour 
653 |a water 
653 |a yeast 
653 |a salt 
653 |a sugar 
653 |a fat 
653 |a additives 
653 |a arabic gum 
653 |a Frosty improver 
653 |a rheology 
653 |a sensory analysis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Boudová Pečivová, Pavlína  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15102  |y Plný text v Digitální knihovně UTB