|
|
|
|
LEADER |
01395ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp22620 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Janíková, Zuzana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv obsahu škrobu na základní technologické ukazatele kvality pšeničné mouky
|
246 |
|
|
|a Effect of Starch on the Basic Technological Indicators Wheat Flour Quality
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 95 s., 3 s. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a škrob
|
653 |
|
|
|a amylóza
|
653 |
|
|
|a amylopektin
|
653 |
|
|
|a pšeničná mouka
|
653 |
|
|
|a kvalita
|
653 |
|
|
|a parametry
|
653 |
|
|
|a starch
|
653 |
|
|
|a amylose
|
653 |
|
|
|a amylopectin
|
653 |
|
|
|a wheat flour
|
653 |
|
|
|a quality
|
653 |
|
|
|a parameters
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Dvořáková, Monika
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/14814
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|