Vliv obsahu škrobu na základní technologické ukazatele kvality pšeničné mouky

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Janíková, Zuzana (Dissertant)
Other Authors: Dvořáková, Monika (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 95 s., 3 s. příloh

Cover

LEADER 01395ntm a22003857u 4500
001 zp22620
041 |a cze 
100 1 |a Janíková, Zuzana  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv obsahu škrobu na základní technologické ukazatele kvality pšeničné mouky 
246 |a Effect of Starch on the Basic Technological Indicators Wheat Flour Quality 
260 |c 2011 
300 |a 95 s., 3 s. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a škrob 
653 |a amylóza 
653 |a amylopektin 
653 |a pšeničná mouka 
653 |a kvalita 
653 |a parametry 
653 |a starch 
653 |a amylose 
653 |a amylopectin 
653 |a wheat flour 
653 |a quality 
653 |a parameters 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Dvořáková, Monika  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/14814  |y Plný text v Digitální knihovně UTB