Vztah mezi viskozitou suspenze pšeničné mouky a pekárenskou kvalitou mouky.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Chalupová, Věra (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 63 s.

Cover

LEADER 01359ntm a22003617u 4500
001 zp22618
041 |a cze 
100 1 |a Chalupová, Věra  |4 dis 
245 1 0 |a Vztah mezi viskozitou suspenze pšeničné mouky a pekárenskou kvalitou mouky. 
246 |a Relationship between Viscosity of Suspension of Wheat Flour and Bread-making Flour Quality. 
260 |c 2011 
300 |a 63 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a pšenice 
653 |a technologická jakost 
653 |a škrobová zrna 
653 |a viskozita 
653 |a reometr 
653 |a wheat 
653 |a technological quality 
653 |a starch grains 
653 |a viscosity 
653 |a rheometer 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Burešová, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/18381  |y Plný text v Digitální knihovně UTB