|
|
|
|
LEADER |
01381ntm a22003497u 4500 |
001 |
zp22615 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Horníčková, Dita
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Výroba termizovaných smetanových sýrů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost
|
246 |
|
|
|a Production ofThermized Cream Cheese and the Effect of Hydrocolloids on the Quality
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 76 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a hydrokoloidy
|
653 |
|
|
|a termizované sýry
|
653 |
|
|
|a senzorické vlastnosti
|
653 |
|
|
|a konzistence
|
653 |
|
|
|a hydrocolloids
|
653 |
|
|
|a thermized cheese
|
653 |
|
|
|a sensory characteristics
|
653 |
|
|
|a consistency
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňka, František
|4 ths
|
700 |
1 |
|
|a Tykvartová, Dagmar
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/15073
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|