Výroba termizovaných smetanových sýrů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Horníčková, Dita (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor), Tykvartová, Dagmar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 76 s.

Cover

LEADER 01381ntm a22003497u 4500
001 zp22615
041 |a cze 
100 1 |a Horníčková, Dita  |4 dis 
245 1 0 |a Výroba termizovaných smetanových sýrů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost 
246 |a Production ofThermized Cream Cheese and the Effect of Hydrocolloids on the Quality 
260 |c 2011 
300 |a 76 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a hydrokoloidy 
653 |a termizované sýry 
653 |a senzorické vlastnosti 
653 |a konzistence 
653 |a hydrocolloids 
653 |a thermized cheese 
653 |a sensory characteristics 
653 |a consistency 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
700 1 |a Tykvartová, Dagmar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15073  |y Plný text v Digitální knihovně UTB