Analýza obsahu aminokyselin ve vybraných netradičních druzích cereálií

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hlaváčová, Tereza (Dissertant)
Other Authors: Lazárková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 63 s.

Cover

LEADER 01351ntm a22003857u 4500
001 zp22612
041 |a cze 
100 1 |a Hlaváčová, Tereza  |4 dis 
245 1 0 |a Analýza obsahu aminokyselin ve vybraných netradičních druzích cereálií 
246 |a Analysis of Amino Acids in Selected Non-traditional Types of Cereals 
260 |c 2011 
300 |a 63 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a cereálie 
653 |a pšenice 
653 |a špalda 
653 |a kamut 
653 |a grünkern 
653 |a aminokyseliny 
653 |a cereals 
653 |a wheat 
653 |a spelt 
653 |a kamut 
653 |a grünkern 
653 |a amino acids 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lazárková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15077  |y Plný text v Digitální knihovně UTB