|
|
|
|
LEADER |
01288ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp22607 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Distlová, Tereza
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Hodnocení chemických ukazatelů mletého masa
|
246 |
|
|
|a Evaluation of Chemical Indices in Ground Meat
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 80s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a maso
|
653 |
|
|
|a mleté maso
|
653 |
|
|
|a vlastnosti
|
653 |
|
|
|a legislativa
|
653 |
|
|
|a sůl
|
653 |
|
|
|a tuk
|
653 |
|
|
|a meat
|
653 |
|
|
|a minced meat
|
653 |
|
|
|a properties
|
653 |
|
|
|a legislation
|
653 |
|
|
|a salt
|
653 |
|
|
|a fat
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Nápravníková, Eva
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/17615
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|