Hodnocení chemických ukazatelů mletého masa

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Distlová, Tereza (Dissertant)
Other Authors: Nápravníková, Eva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
tuk
fat
Physical Description: 80s.

Cover

LEADER 01288ntm a22003857u 4500
001 zp22607
041 |a cze 
100 1 |a Distlová, Tereza  |4 dis 
245 1 0 |a Hodnocení chemických ukazatelů mletého masa 
246 |a Evaluation of Chemical Indices in Ground Meat 
260 |c 2011 
300 |a 80s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a maso 
653 |a mleté maso 
653 |a vlastnosti 
653 |a legislativa 
653 |a sůl 
653 |a tuk 
653 |a meat 
653 |a minced meat 
653 |a properties 
653 |a legislation 
653 |a salt 
653 |a fat 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Nápravníková, Eva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/17615  |y Plný text v Digitální knihovně UTB