|
|
|
|
LEADER |
01380ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp22606 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Dědek, Stanislav
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Dieteticko-nutriční hodnocení masných výrobků s přídavkem probiotických a klasických startovacích kultur.
|
246 |
|
|
|a Dietetic-nutritional Evaluation of Meat Products with the Addition of Probiotic and Conventional Starter Cultures
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 89 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a fermentované masné výrobky
|
653 |
|
|
|a probiotika v masných výrobcích
|
653 |
|
|
|a probiotické kultury
|
653 |
|
|
|a fermented meat products
|
653 |
|
|
|a probiotics in meat products
|
653 |
|
|
|a probiotic's culture
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Hrabě, Jan
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/15859
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|