Dieteticko-nutriční hodnocení masných výrobků s přídavkem probiotických a klasických startovacích kultur.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dědek, Stanislav (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 89 s.

Cover

LEADER 01380ntm a22003137u 4500
001 zp22606
041 |a cze 
100 1 |a Dědek, Stanislav  |4 dis 
245 1 0 |a Dieteticko-nutriční hodnocení masných výrobků s přídavkem probiotických a klasických startovacích kultur. 
246 |a Dietetic-nutritional Evaluation of Meat Products with the Addition of Probiotic and Conventional Starter Cultures 
260 |c 2011 
300 |a 89 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a fermentované masné výrobky 
653 |a probiotika v masných výrobcích 
653 |a probiotické kultury 
653 |a fermented meat products 
653 |a probiotics in meat products 
653 |a probiotic's culture 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15859  |y Plný text v Digitální knihovně UTB