Studium degradace kaseinového komplexu pomocí gelové permeační chromatografie

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Čtvrtníčková, Lenka (Dissertant)
Other Authors: Smékal, Zdeněk (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 84 s. (95 919 znaků)

Cover

LEADER 01280ntm a22003137u 4500
001 zp22605
041 |a cze 
100 1 |a Čtvrtníčková, Lenka  |4 dis 
245 1 0 |a Studium degradace kaseinového komplexu pomocí gelové permeační chromatografie 
246 |a Degradation Study of Casein Complex by Gel Permeation Chromatography 
260 |c 2011 
300 |a 84 s. (95 919 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kasein 
653 |a pařené sýry 
653 |a gelová permeační chromatografie 
653 |a casein 
653 |a steamed cheese 
653 |a gel permeation chromatography 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Smékal, Zdeněk  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/16347  |y Plný text v Digitální knihovně UTB