Možnosti využití pseudocereálií ve výrobcích pro celiaky

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Černá, Jana (Dissertant)
Other Authors: Severová, Marta (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 94 s.

Cover

LEADER 01415ntm a22003857u 4500
001 zp22603
041 |a cze 
100 1 |a Černá, Jana  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti využití pseudocereálií ve výrobcích pro celiaky 
246 |a The Possibilities of Using the Pseudocereals in Celiac Patient Products 
260 |c 2011 
300 |a 94 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Pseudocereálie 
653 |a celiakie 
653 |a trvanlivé pečivo 
653 |a sušenky 
653 |a průzkum trhu 
653 |a senzorické hodnocení 
653 |a Pseudocereals 
653 |a coeliac disease 
653 |a durable pastry 
653 |a biscuits 
653 |a research of actuals market 
653 |a sensory evaluation 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Severová, Marta  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/16308  |y Plný text v Digitální knihovně UTB