|
|
|
|
LEADER |
01415ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp22603 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Černá, Jana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Možnosti využití pseudocereálií ve výrobcích pro celiaky
|
246 |
|
|
|a The Possibilities of Using the Pseudocereals in Celiac Patient Products
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 94 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Pseudocereálie
|
653 |
|
|
|a celiakie
|
653 |
|
|
|a trvanlivé pečivo
|
653 |
|
|
|a sušenky
|
653 |
|
|
|a průzkum trhu
|
653 |
|
|
|a senzorické hodnocení
|
653 |
|
|
|a Pseudocereals
|
653 |
|
|
|a coeliac disease
|
653 |
|
|
|a durable pastry
|
653 |
|
|
|a biscuits
|
653 |
|
|
|a research of actuals market
|
653 |
|
|
|a sensory evaluation
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Severová, Marta
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/16308
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|