Průkaz falšování potravin na základě analýzy DNA

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bruštíková, Jana (Dissertant)
Other Authors: Holko, Ivan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
DNA
PCR
Physical Description: 67 s.

Cover

LEADER 01224ntm a22003377u 4500
001 zp22601
041 |a cze 
100 1 |a Bruštíková, Jana  |4 dis 
245 1 0 |a Průkaz falšování potravin na základě analýzy DNA 
246 |a Detection of Food Adulteration Based on DNA Analysis 
260 |c 2011 
300 |a 67 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a falšování potravin 
653 |a masné výrobky 
653 |a DNA 
653 |a PCR 
653 |a adulteration of food 
653 |a meat products 
653 |a DNA 
653 |a PCR 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Holko, Ivan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/18451  |y Plný text v Digitální knihovně UTB