|
|
|
|
LEADER |
01625ntm a22005057u 4500 |
001 |
zp22599 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Blahová, Kateřina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Hodnocení výtěžnosti při výrobě vepřového uzeného masa
|
246 |
|
|
|a Evaluation of Yield in the Production of Smoked Pork
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 81 s., 1 s. tab. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a maso
|
653 |
|
|
|a vepřové maso
|
653 |
|
|
|a bílkoviny
|
653 |
|
|
|a tuky
|
653 |
|
|
|a vaznost
|
653 |
|
|
|a solení
|
653 |
|
|
|a aditiva
|
653 |
|
|
|a výtěžnost uzeného vepřového masa
|
653 |
|
|
|a vepřová kýta
|
653 |
|
|
|a vepřová krkovice
|
653 |
|
|
|a vepřová kotleta
|
653 |
|
|
|a meat
|
653 |
|
|
|a pork
|
653 |
|
|
|a proteins
|
653 |
|
|
|a fats
|
653 |
|
|
|a retention
|
653 |
|
|
|a salt
|
653 |
|
|
|a additive
|
653 |
|
|
|a yield
|
653 |
|
|
|a smoked meat
|
653 |
|
|
|a chop
|
653 |
|
|
|a neck and ham
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Gál, Robert
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/18430
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|