Hodnocení výtěžnosti při výrobě vepřového uzeného masa

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Blahová, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 81 s., 1 s. tab. příloh

Cover

LEADER 01625ntm a22005057u 4500
001 zp22599
041 |a cze 
100 1 |a Blahová, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Hodnocení výtěžnosti při výrobě vepřového uzeného masa 
246 |a Evaluation of Yield in the Production of Smoked Pork 
260 |c 2011 
300 |a 81 s., 1 s. tab. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a maso 
653 |a vepřové maso 
653 |a bílkoviny 
653 |a tuky 
653 |a vaznost 
653 |a solení 
653 |a aditiva 
653 |a výtěžnost uzeného vepřového masa 
653 |a vepřová kýta 
653 |a vepřová krkovice 
653 |a vepřová kotleta 
653 |a meat 
653 |a pork 
653 |a proteins 
653 |a fats 
653 |a retention 
653 |a salt 
653 |a additive 
653 |a yield 
653 |a smoked meat 
653 |a chop 
653 |a neck and ham 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/18430  |y Plný text v Digitální knihovně UTB