Obsah amylosy a amylopektinu v pšeničné mouce

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bačáková, Martina (Dissertant)
Other Authors: Dvořáková, Monika (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 71 s

Cover

LEADER 01286ntm a22003617u 4500
001 zp22597
041 |a cze 
100 1 |a Bačáková, Martina  |4 dis 
245 1 0 |a Obsah amylosy a amylopektinu v pšeničné mouce 
246 |a Amylopectin and amylose content in wheat flour 
260 |c 2013 
300 |a 71 s 
500 |a Studijní obor: Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky 
500 |a Studijní obor: Technology and Economics of Fat, Detergent and Cosmetics Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a škrob 
653 |a amylosa 
653 |a amylopektin 
653 |a pšenice 
653 |a kvalita 
653 |a starch 
653 |a amylose 
653 |a amylopektin 
653 |a wheat 
653 |a quality 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Dvořáková, Monika  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24607  |y Plný text v Digitální knihovně UTB