|
|
|
|
LEADER |
01286ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp22597 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Bačáková, Martina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Obsah amylosy a amylopektinu v pšeničné mouce
|
246 |
|
|
|a Amylopectin and amylose content in wheat flour
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 71 s
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Economics of Fat, Detergent and Cosmetics Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a škrob
|
653 |
|
|
|a amylosa
|
653 |
|
|
|a amylopektin
|
653 |
|
|
|a pšenice
|
653 |
|
|
|a kvalita
|
653 |
|
|
|a starch
|
653 |
|
|
|a amylose
|
653 |
|
|
|a amylopektin
|
653 |
|
|
|a wheat
|
653 |
|
|
|a quality
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Dvořáková, Monika
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/24607
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|