|
|
|
|
LEADER |
01279ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp22307 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Dalmadyová, Vendulka
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Operace prováděné při příjmu kravského mléka do mlékárenského provozu
|
246 |
|
|
|a Operations Performed during Accepting of Cow Milk to Industry.
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 61s., 5 s. obr.přiloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a mléko
|
653 |
|
|
|a mikroorganismy
|
653 |
|
|
|a teplota
|
653 |
|
|
|a hygiena a čištění
|
653 |
|
|
|a milk
|
653 |
|
|
|a microorganisms
|
653 |
|
|
|a temperature
|
653 |
|
|
|a hygiene and cleaning
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňka, František
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/16476
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|