Změna proteinového profilu přírodních sýrů eidamského typu v průběhu zrání za různých teplotních podmínek

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Michálková, Renata (Dissertant)
Other Authors: Budinský, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 69 s.

Cover

LEADER 01347ntm a22003377u 4500
001 zp22233
041 |a cze 
100 1 |a Michálková, Renata  |4 dis 
245 1 0 |a Změna proteinového profilu přírodních sýrů eidamského typu v průběhu zrání za různých teplotních podmínek 
246 |a Change of Protein Profile of Dutch-type Cheeses during Ripening under Different Temperature Conditions 
260 |c 2011 
300 |a 69 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a eidam 
653 |a SDS-PAGE 
653 |a zrání sýrů 
653 |a proteolýza 
653 |a Dutch-type cheese 
653 |a SDS-PAGE 
653 |a ripening 
653 |a proteolysis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Budinský, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/16065  |y Plný text v Digitální knihovně UTB