|
|
|
|
LEADER |
01347ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp22233 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Michálková, Renata
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Změna proteinového profilu přírodních sýrů eidamského typu v průběhu zrání za různých teplotních podmínek
|
246 |
|
|
|a Change of Protein Profile of Dutch-type Cheeses during Ripening under Different Temperature Conditions
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 69 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a eidam
|
653 |
|
|
|a SDS-PAGE
|
653 |
|
|
|a zrání sýrů
|
653 |
|
|
|a proteolýza
|
653 |
|
|
|a Dutch-type cheese
|
653 |
|
|
|a SDS-PAGE
|
653 |
|
|
|a ripening
|
653 |
|
|
|a proteolysis
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Budinský, Pavel
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/16065
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|