Distribuce obsahu volných aminokyselin a biogenních aminů v přírodním sýru eidamského typu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Flasarová, Radka (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 84 s. (127 375 znaků)

Cover

LEADER 01397ntm a22003377u 4500
001 zp22213
041 |a cze 
100 1 |a Flasarová, Radka  |4 dis 
245 1 0 |a Distribuce obsahu volných aminokyselin a biogenních aminů v přírodním sýru eidamského typu 
246 |a Distribution of Free Amino Acids and Biogenic Amines Content in the Eidam Type Cheese 
260 |c 2011 
300 |a 84 s. (127 375 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie potravin a bioaktivních látek 
500 |a Studijní obor: Food Chemistry and Chemistry of Bioactive Substances 
500 |a Ústav: Ústav chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a sýry holandského typu 
653 |a volné aminokyseliny 
653 |a biogenní aminy 
653 |a iontově-výměnná kapalinová chromatografie 
653 |a Dutch - type cheese 
653 |a free amino acids 
653 |a biogenic amines 
653 |a ion - exchange liquid chromatography 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/16679  |y Plný text v Digitální knihovně UTB