|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp22213 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Flasarová, Radka
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Distribuce obsahu volných aminokyselin a biogenních aminů v přírodním sýru eidamského typu
|
| 246 |
|
|
|a Distribution of Free Amino Acids and Biogenic Amines Content in the Eidam Type Cheese
|
| 260 |
|
|
|c 2011
|
| 300 |
|
|
|a 84 s. (127 375 znaků)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie potravin a bioaktivních látek
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Chemistry and Chemistry of Bioactive Substances
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav chemie
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a sýry holandského typu
|
| 653 |
|
|
|a volné aminokyseliny
|
| 653 |
|
|
|a biogenní aminy
|
| 653 |
|
|
|a iontově-výměnná kapalinová chromatografie
|
| 653 |
|
|
|a Dutch - type cheese
|
| 653 |
|
|
|a free amino acids
|
| 653 |
|
|
|a biogenic amines
|
| 653 |
|
|
|a ion - exchange liquid chromatography
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Buňka, František
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/16679
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|