Modelování podmínek extrakce želatiny z hovězích šlach.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Marholtová, Andrea (Dissertant)
Other Authors: Mokrejš, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 75 s.

Cover

LEADER 01221ntm a22003377u 4500
001 zp21923
041 |a cze 
100 1 |a Marholtová, Andrea  |4 dis 
245 1 0 |a Modelování podmínek extrakce želatiny z hovězích šlach. 
246 |a Modelling of Conditions of Gelatin Extraction from Beef Tendons. 
260 |c 2011 
300 |a 75 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a management 
500 |a Studijní obor: Technology and Management 
500 |a Ústav: Ústav inženýrství polymerů 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a hovězí šlacha 
653 |a extrakce 
653 |a želatina 
653 |a vedlejší bílkovinné produkty 
653 |a beef tendon 
653 |a extraction 
653 |a gelatin 
653 |a protein by-products 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Mokrejš, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15168  |y Plný text v Digitální knihovně UTB