Provozní kontrola při výrobě másla

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Linhartová, Ludmila (Dissertant)
Other Authors: Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 62 s.

Cover

LEADER 01522ntm a22004577u 4500
001 zp21894
041 |a cze 
100 1 |a Linhartová, Ludmila  |4 dis 
245 1 0 |a Provozní kontrola při výrobě másla 
246 |a Operating Check during Butter Production. 
260 |c 2011 
300 |a 62 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a máslo 
653 |a živočišné tuky 
653 |a rostlinné tuky 
653 |a obsah vody 
653 |a aktivní kyselost 
653 |a obsah soli 
653 |a obsah netuků 
653 |a obsah volných mastných kyselin 
653 |a butter 
653 |a animal fats 
653 |a plant fats 
653 |a fatty acids 
653 |a nutrition 
653 |a water content 
653 |a active acidity 
653 |a salt content 
653 |a non-fat content 
653 |a content of free fatty acids 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Sumczynski, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/18358  |y Plný text v Digitální knihovně UTB