|
|
|
|
LEADER |
01522ntm a22004577u 4500 |
001 |
zp21894 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Linhartová, Ludmila
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Provozní kontrola při výrobě másla
|
246 |
|
|
|a Operating Check during Butter Production.
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 62 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a máslo
|
653 |
|
|
|a živočišné tuky
|
653 |
|
|
|a rostlinné tuky
|
653 |
|
|
|a obsah vody
|
653 |
|
|
|a aktivní kyselost
|
653 |
|
|
|a obsah soli
|
653 |
|
|
|a obsah netuků
|
653 |
|
|
|a obsah volných mastných kyselin
|
653 |
|
|
|a butter
|
653 |
|
|
|a animal fats
|
653 |
|
|
|a plant fats
|
653 |
|
|
|a fatty acids
|
653 |
|
|
|a nutrition
|
653 |
|
|
|a water content
|
653 |
|
|
|a active acidity
|
653 |
|
|
|a salt content
|
653 |
|
|
|a non-fat content
|
653 |
|
|
|a content of free fatty acids
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Sumczynski, Daniela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/18358
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|