|
|
|
|
LEADER |
01286ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp21893 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kysučan, Petr
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Potravinářské emulze
|
246 |
|
|
|a Food Emulsions
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 48 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Emulze
|
653 |
|
|
|a emulgátor
|
653 |
|
|
|a dispergovaná částice
|
653 |
|
|
|a disperzní prostředí
|
653 |
|
|
|a emulze typu O/V
|
653 |
|
|
|a emulze typu V/O
|
653 |
|
|
|a Emulsion
|
653 |
|
|
|a emulsifier
|
653 |
|
|
|a dispersed droplets
|
653 |
|
|
|a continuous phase
|
653 |
|
|
|a emulsion O/W
|
653 |
|
|
|a emulsion W/O
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Krejčí, Jiří
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/16229
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|