Potravinářské emulze

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kysučan, Petr (Dissertant)
Other Authors: Krejčí, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 48 s.

Cover

LEADER 01286ntm a22003857u 4500
001 zp21893
041 |a cze 
100 1 |a Kysučan, Petr  |4 dis 
245 1 0 |a Potravinářské emulze 
246 |a Food Emulsions 
260 |c 2011 
300 |a 48 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Emulze 
653 |a emulgátor 
653 |a dispergovaná částice 
653 |a disperzní prostředí 
653 |a emulze typu O/V 
653 |a emulze typu V/O 
653 |a Emulsion 
653 |a emulsifier 
653 |a dispersed droplets 
653 |a continuous phase 
653 |a emulsion O/W 
653 |a emulsion W/O 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Krejčí, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/16229  |y Plný text v Digitální knihovně UTB