Charakteristika Listeria monocytogenes a její výskyt v potravinách

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Červinková, Pavla (Dissertant)
Other Authors: Holko, Ivan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 43 s.

Cover

LEADER 01211ntm a22003377u 4500
001 zp21883
041 |a cze 
100 1 |a Červinková, Pavla  |4 dis 
245 1 0 |a Charakteristika Listeria monocytogenes a její výskyt v potravinách 
246 |a Characteristics of Listeria Monocytogenes and their Occurence in Food. 
260 |c 2011 
300 |a 43 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Listeria 
653 |a metody 
653 |a potraviny 
653 |a výskyt 
653 |a Listeria 
653 |a methods 
653 |a food 
653 |a occurence 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Holko, Ivan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15557  |y Plný text v Digitální knihovně UTB