|
|
|
|
LEADER |
01437ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp2184 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Pečivová, Pavlína
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv definovaných přídatných látek na pekárenské vlastnosti pšeničného těsta.
|
246 |
|
|
|a Effect od chosen aditives to baking properties of wheat dough
|
260 |
|
|
|c 2006
|
300 |
|
|
|a 118 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Ekonomika a hygiena výživy
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Economics and hygiene of nutrition
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a přídatné látky
|
653 |
|
|
|a mouka
|
653 |
|
|
|a cereálie
|
653 |
|
|
|a reologie těsta
|
653 |
|
|
|a emulgátory
|
653 |
|
|
|a monoacylglyceroly
|
653 |
|
|
|a senzorická analýza
|
653 |
|
|
|a aditives
|
653 |
|
|
|a flour
|
653 |
|
|
|a cereals
|
653 |
|
|
|a rheology of dough
|
653 |
|
|
|a emulgatores
|
653 |
|
|
|a monoacylglycerols
|
653 |
|
|
|a sensory analysis
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Hrabě, Jan
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/2163
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|