Vliv definovaných přídatných látek na pekárenské vlastnosti pšeničného těsta.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pečivová, Pavlína (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2006
Subjects:
Physical Description: 118 s.

Cover

LEADER 01437ntm a22004097u 4500
001 zp2184
041 |a cze 
100 1 |a Pečivová, Pavlína  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv definovaných přídatných látek na pekárenské vlastnosti pšeničného těsta. 
246 |a Effect od chosen aditives to baking properties of wheat dough 
260 |c 2006 
300 |a 118 s. 
500 |a Studijní obor: Ekonomika a hygiena výživy 
500 |a Studijní obor: Economics and hygiene of nutrition 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a přídatné látky 
653 |a mouka 
653 |a cereálie 
653 |a reologie těsta 
653 |a emulgátory 
653 |a monoacylglyceroly 
653 |a senzorická analýza 
653 |a aditives 
653 |a flour 
653 |a cereals 
653 |a rheology of dough 
653 |a emulgatores 
653 |a monoacylglycerols 
653 |a sensory analysis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/2163  |y Plný text v Digitální knihovně UTB