Vliv akcelerace zracího procesu na vybrané skupiny mikroorganismů v přírodním sýru eidamského typu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Válková, Petra (Dissertant)
Other Authors: Pachlová, Vendula (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 58s, 1s. obr. příloh.

Cover

LEADER 01471ntm a22003497u 4500
001 zp21823
041 |a cze 
100 1 |a Válková, Petra  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv akcelerace zracího procesu na vybrané skupiny mikroorganismů v přírodním sýru eidamského typu 
246 |a Effect of Ripening Process Acceleration of Dutch Type Cheese on Selected Groups of Microorganisms 
260 |c 2011 
300 |a 58s, 1s. obr. příloh. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a sýr eidamského typu 
653 |a akcelerace zrání 
653 |a mléčné bakterie 
653 |a koliformní bakterie a celkové počty mezofilních bakterií 
653 |a Edam-type cheese 
653 |a acceleration of ripening 
653 |a lactic acid bacteria 
653 |a coliform bacteria 
653 |a total numbers of mesophilic bacteria 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Pachlová, Vendula  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15549  |y Plný text v Digitální knihovně UTB