|
|
|
|
LEADER |
01471ntm a22003497u 4500 |
001 |
zp21823 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Válková, Petra
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv akcelerace zracího procesu na vybrané skupiny mikroorganismů v přírodním sýru eidamského typu
|
246 |
|
|
|a Effect of Ripening Process Acceleration of Dutch Type Cheese on Selected Groups of Microorganisms
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 58s, 1s. obr. příloh.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a sýr eidamského typu
|
653 |
|
|
|a akcelerace zrání
|
653 |
|
|
|a mléčné bakterie
|
653 |
|
|
|a koliformní bakterie a celkové počty mezofilních bakterií
|
653 |
|
|
|a Edam-type cheese
|
653 |
|
|
|a acceleration of ripening
|
653 |
|
|
|a lactic acid bacteria
|
653 |
|
|
|a coliform bacteria
|
653 |
|
|
|a total numbers of mesophilic bacteria
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Pachlová, Vendula
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/15549
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|