Preference spotřebitelů při výběru sýrů holandského typu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Tomšíková, Lucie (Dissertant)
Other Authors: Pachlová, Vendula (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 55 s., vázané přílohy 23 s.

Cover

LEADER 01258ntm a22003137u 4500
001 zp21821
041 |a cze 
100 1 |a Tomšíková, Lucie  |4 dis 
245 1 0 |a Preference spotřebitelů při výběru sýrů holandského typu 
246 |a Consumer Preferences in the Selection of Dutch-type Cheese 
260 |c 2011 
300 |a 55 s., vázané přílohy 23 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a mléko 
653 |a sýr holandského typu 
653 |a systém chráněného zeměpisné označení 
653 |a Milk 
653 |a Dutch-type cheese 
653 |a protected geographical status 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Pachlová, Vendula  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/16324  |y Plný text v Digitální knihovně UTB