|
|
|
|
LEADER |
01258ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp21821 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Tomšíková, Lucie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Preference spotřebitelů při výběru sýrů holandského typu
|
246 |
|
|
|a Consumer Preferences in the Selection of Dutch-type Cheese
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 55 s., vázané přílohy 23 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a mléko
|
653 |
|
|
|a sýr holandského typu
|
653 |
|
|
|a systém chráněného zeměpisné označení
|
653 |
|
|
|a Milk
|
653 |
|
|
|a Dutch-type cheese
|
653 |
|
|
|a protected geographical status
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Pachlová, Vendula
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/16324
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|